
Półmiski i talerze z pulpy

23,50 zł
Cena netto: 19,11 zł

599,00 zł
Cena netto: 486,99 zł

9,50 zł
Cena netto: 7,72 zł

16,30 zł
Cena netto: 13,25 zł

12,50 zł
Cena netto: 10,16 zł

30,00 zł
Cena netto: 24,39 zł

19,90 zł
Cena netto: 16,18 zł

39,90 zł
Cena netto: 32,44 zł

26,30 zł
Cena netto: 21,38 zł

3,59 zł
Cena netto: 2,92 zł

5,99 zł
Cena netto: 4,87 zł

19,99 zł
Cena netto: 16,25 zł

8,11 zł
Cena regularna:
9,15 zł
Cena netto: 6,59 zł

15,46 zł
Cena netto: 12,57 zł

55,00 zł
Cena regularna:
74,95 zł
Cena netto: 44,72 zł
Półmiski z pulpy trzciny cukrowej
Wśród bogatej oferty opakowań ekologicznych do gastronomii znaleźć można półmiski z pulpy trzciny cukrowej. Stanowią one doskonałe uzupełnienie talerzy i tacek papierowych. Ich niewątpliwą zaletą jest proekologiczność - opakowania z pulpy trzciny cukrowej wytwarzane są w 100% z surowców odnawialnych.
Półmiski z pulpy - nasza oferta
W asortymencie sklepu posiadamy półmiski cateringowe z pulpy o różnych kształtach i wymiarach - okrągłe, owalne, kwadratowe, trzykomorowe. Talerze są sztywne, odporne na wilgoć, temperaturę, nie przejmują tłuszczu oraz są neutralne smakowo. Można je podgrzewać w mikrofali do 100 st. Celsjusza. Wszystkie nasze naczynia jednorazowe posiadają atest bezpośredniego kontaktu z żywnością.
Półmiski z pulpy trzciny cukrowej - gdzie znajdą zastosowanie?
Talerze cateringowe z pulpy są idealnym rozwiązaniem do cateringu, restauracji, bistro, food trucka. Sprawdzą się również na imprezach plenerowych, piknikach, grillach. Można na nich serwować zarówno dania gorące, jak i zimne. Są sztywne i wygodne w użyciu. Dzięki wysokiej estetyce wykonania z powodzeniem mogą zastąpić tradycyjne talerze ceramiczne.
Dlaczego warto wybrać ekologiczne półmiski cateringowe z pulpy?
Półmiski z pulpy to doskonała alternatywa dla opakowań plastikowych. Są one wyprodukowane na bazie bagassy, czyli wysuszonych włókien trzciny cukrowej. Po rozdrobnieniu na włókna surowiec ten przechodzi w postać pulpy, która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: tacki, talerze czy miski. Dzięki zastosowaniu odnawialnych materiałów do produkcji talerze cateringowe z pulpy są całkowicie ekologiczne, biodegradowalne i kompostowalne - w trakcie kompostowania produkty rozpadają się na CO2, wodę, związki nieorganiczne i biomasę, które nie pozostawiają widocznych zanieczyszczeń lub toksycznych pozostałości.
Wybierając półmiski z pulpy, możesz pozytywnie wpłynąć na swój wizerunek jako przedsiębiorcy, który dba o środowisko naturalne. Za ich wyborem przemawia również fakt, że są to produkty wytrzymałe, stabilne i bezpieczne w transporcie.
Zapraszamy do zapoznania się z naszym artykułem blogowym: Ekologiczne rozwiązania - naczynia z pulpy trzciny cukrowej jako alternatywa dla plastiku